Semená póru
-
Sperli Bio jarná cibuľka “White Lisbon”
- rýchle dozrievanie
- zber po 6 - 8 týždňoch
- šťavnatá a jemná
-
Sperli Bio jarná cibuľka (výsevný pásik)
- ľahké pestovanie
- ideálne pre začiatočníkov
- na 3 bežné metre
-
Kiepenkerl Jarná cibuľka Kaigaro
- mierne aromatická
- ideálna do nátierok, dipov, šalátov a jedál z woku
- možno ju pestovať v záhonoch aj v kvetináčoch
-
Kiepenkerl Cibuľa jarná "Rote von Florenz"
- rýchlo rastúca odroda
- vynikajúca na čerstvú konzumáciu
-
ReinSaat Pór "Blaugrüner Winter"
- 20 až 25 cm dlhé, hrubé, biele stonky
- použitie v kuchyni na rôzne spôsoby
- teplota klíčenia: 16 - 18 °C
-
ReinSaat Pór "Herbstriesen 2 Hannibal"
- veľmi produktívny
- zimovzdorný do -12 °C
- výsev: od polovice januára
-
Bingenheimer Saatgut Pór "Blaugrüner Winter/Avano"
- dobrá mrazuvzdornosť
- možnosť priameho výsevu
- teplota klíčenia: 20 až 25 °C
-
Sperli Jarná cibuľa Elody
- na jarné pestovanie
- stredne veľké cibuľky
- nevybieha do kvetu
-
Sperli Bio pór “Herbstriesen 2/Hannibal”
- rovnomerný rast
- odolný voči mrazu
- potrebuje dostatok hnojiva
-
Kiepenkerl Pór "Bavaria"
- mierna chuť
- rýchlo rastúci
- vysoký výnos
-
Kiepenkerl Pór "De Carentan 2"
- neskorá zimná odroda
- veľmi mrazuvzdorný
- s rovnými stonkami
-
Samen Maier Bio pór "Elefant"
- obľúbená jesenná odroda
- predkultúra a priamy výsev možný
- semená plodov sa môžu opäť vysievať
-
Kiepenkerl Cibuľa zimná Tonda Musona
- ideálna na pestovanie v zime
- jemná, korenistá chuť
- skorá odroda
Všetky ceny vr. DPH